Trouwen op Schiermonnikoog

Zit je eraan te denken om te trouwen op Schiermonnikoog? Dan kom je te trouwen op een prachtige locatie! Schiermonnikoog is niet voor niets een populaire keuze voor veel stellen. Denk aan een ceremonie op het prachtige brede strand, foto’s in het bos, of een wandeling rond de Westerplas.

Het plannen van een bruiloft is een bijzondere en emotionele reis. Schiermonnikoog biedt je de prachtige setting die je nodig hebt om jouw speciale dag onvergetelijk te maken.

Schiermonnikoog heeft de status van nationaal park en werelderfgoed, en verwelkomt je dan ook met open armen voor een huwelijk omringd door brede, schone stranden en weelderige flora en fauna.

Een autoluw eiland

Aangezien Schiermonnikoog een autoluw eiland is, heb je vervoer nodig. En wij zijn er om al jouw wensen werkelijkheid te laten worden. Met een breed wagenpark kunnen wij je helpen bij groepsvervoer, rolstoelvervoer en nog veel meer – zelfs een taxi in stijl: een 6-persoons Engelse elektrische taxi.

Hieronder vind je op een rijtje ons uitgebreide wagenpark:

Trouwvervoer op maat op Schiermonnikoog

Of het nu gaat om het vervoeren van het bruidspaar of het faciliteren van comfortabele reizen van je gasten, wij zijn er om een stijlvolle en zorgeloze trouwervaring te bieden. Jouw visie voor jouw trouwdag staat centraal, en onze ervaren chauffeurs staan klaar om je te vervoeren naar elke gewenste locatie op het eiland.

Stel je bijvoorbeeld een romantische ceremonie voor op het uitgestrekte strand, omringd door de geluiden van de zee en de zilte bries. Of misschien een betoverende locatie in de weelderige natuur zoals bijvoorbeeld de bijzondere Kwelders het bos. Wat je wensen ook zijn, ons trouwvervoer past zich aan en draagt bij aan de magie van jouw dag.

We zorgen ook voor een gezellige rit naar het stadhuis, kerk, feestzaal, of waar je maar ook naartoe wilt. Met Us Eilaun Taxi hoef je je over het vervoer geen zorgen meer te maken, zodat je volmondig “JA” tegen elkaar kunt zeggen.

Us Eilaun Taxi: flexibiliteit gegarandeerd

Wordt het een late dag, en hebben jullie en/of jouw gasten ook vervoer nodig? We zijn heel flexibel en ook bereid om in overleg ’s nachts voor jou te rijden, zodat de trouwdag naadloos verloopt. Neem contact op met 0519-531010 om alle mogelijkheden te bespreken.

Ruimte voor het maken van foto’s

Natuurlijk wil je op deze bijzondere dag ook foto’s schieten. We bieden naast vervoer ook de mogelijkheid om jou en je fotograaf langs de meest pittoreske plakjes van Schiermonnikoog te rijden. Neem vooral je tijd op deze prachtige locaties om jouw kostbare momenten vast te leggen. Schiermonnikoog biedt een prachtig decor voor in jouw trouwalbum!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Hebben onze woorden je nieuwsgierigheid gewekt, en wil je meer weten over onze trouwvervoermogelijkheden op Schiermonnikoog? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen. Jouw droombruiloft op dit prachtige eiland kan werkelijkheid worden, en wij zijn er om jouw visie tot leven te brengen.

Zien wij jou en je gasten binnenkort op het prachtige eiland Schiermonnikoog?

Mededeling

Us Eilaun Taxi


Door het gebrek aan personeel zullen wij vanaf 6 April 2024 alle weekenden sluiten.

Dit zal sluiten in 20 seconden