Rolstoelvervoer op Schiermonnikoog

Wij begrijpen dat er steeds hogere eisen worden gesteld aan het vervoer van mensen met een beperking. Daarom besteden wij bijzondere aandacht en zorg aan zowel u als aan de voorzieningen in onze voertuigen.

Wij beschikken over een rolstoel-taxi om 8 personen en/of maximaal 6 (elektrische) rolstoelen of scootmobielen comfortabel te vervoeren. Onze rolstoel-taxi biedt niet alleen ruimte voor een rolstoel, maar ook voor andere passagiers die met u reizen. Zodoende kun je nog steeds gezamenlijk reizen met degenen die mee zijn op je vakantie.

Veilig vervoer rolstoelinzittenden

Je kunt erop vertrouwen dat ons rolstoelvervoer voldoet aan de vereisten van de code VVR (Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden). Dit betekent dat onze chauffeurs een speciale opleiding hebben gevolgd en rekening houden met de bijzondere behoeften van hun passagiers in hun rijgedrag.

Comfort & veiligheid gewaarborgd
Om jouw comfort en veiligheid te waarborgen, zijn al onze voertuigen uitgerust met moderne liftinstallaties en veilige rolstoelvastzetsystemen. Deze voorzieningen zorgen ervoor dat het in- en uitstappen soepel verloopt en dat de rolstoel stevig wordt vastgezet tijdens de reis.

Reserveer op tijd

Wil je gebruikmaken van Us Eilaun Taxi voor rolstoelvervoer op Schiermonnikoog? Dan kun je eenvoudig en snel online reserveren. Wij raden aan om dit ruim op tijd te doen. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat alles zorgvuldig verloopt en dat wij aan jouw specifieke behoeften kunnen voldoen.

Kies voor ons betrouwbare rolstoelvervoer en ervaar de zorg en aandacht die wij besteden aan het vervoer van mensen met een beperking. Ons doel is om jou een comfortabele en stressvrije reiservaring te bieden, waarbij wij je helpen om jouw bestemming op Schiermonnikoog veilig en op tijd te bereiken.