Bagagevervoer op Schiermonnikoog

Wanneer je aankomt op Schiermonnikoog, geniet je meteen van de zilte lucht en het mooie uitzicht. Het is daarom begrijpelijk dat je liever naar je bestemming wilt wandelen of fietsen, maar dat het toch prettig is als alleen je bagage naar je bestemming wordt gebracht. Ook dat kan bij Us Eilaun Taxi!

Individueel bagagevervoer

Naast het bagagevervoer voor grote groepen bieden we ook individueel bagagevervoer aan. Hiermee kun je ervoor kiezen om alleen je bagage te laten vervoeren. Zo kun je zonder zorgen genieten van een wandeling of fietstocht naar jouw vakantiebestemming.

Of je nu kiest voor een ontspannen wandeling langs het wad, de duinen, of meteen het eiland wil verkennen, wij zorgen ervoor dat jouw bagage veilig en op tijd op jouw vakantieadres aankomt.

Reserveren

Reserveer jouw bagagevervoer eenvoudig en snel via onze website. Klik op de knop hieronder en geef aan wanneer je je bagage wilt laten ophalen en waar het naartoe moet worden gebracht.

Wij zorgen er dan voor dat jouw bagage op het afgesproken tijdstip wordt opgehaald en bezorgd, zodat je snel je weg kunt vervolgen en kunt genieten van jouw verblijf op Schiermonnikoog.

Belangrijk om te weten: voor het individuele bagagevervoer hanteren wij een maximumgewicht van 25 kg per bagagestuk. Mocht jouw koffer zwaarder zijn, dan kunnen wij deze helaas niet meenemen. We vragen jouw begrip hiervoor, aangezien we ervoor willen zorgen dat het vervoer efficiƫnt en veilig verloopt.

Wil je de bagage van kleine en grote groepen laten vervoeren? Ook dat is mogelijk. Als je met een groep reist, kun je contact met ons opnemen via info@useilauntaxi.nl of telefonisch via 0519 531010 voor een passende offerte.

Mededeling

Us Eilaun Taxi


Door het gebrek aan personeel zullen wij vanaf 6 April 2024 alle weekenden sluiten.

Dit zal sluiten in 20 seconden