Personenvervoer op Schiermonnikoog

De chauffeurs van Us Eilaun Taxi zijn jou graag van dienst voor het vervoer op of over Us Eilaun (ons eiland). Zodra je aankomt met de boot, staan onze chauffeurs al voor je klaar. Met onze opvallende wagens kun je onze taxi’s niet missen. De chauffeurs helpen je met je bagage en zorgen ervoor dat je veilig en comfortabel op jouw plaats van bestemming aankomt.

Of je nu alleen reist of met een groot aantal personen, wij hebben vele mogelijkheden voor vervoer op Schiermonnikoog.

Voordeel van een taxi op Schiermonnikoog

Een ander voordeel van onze taxi op Schiermonnikoog is dat je de drukte of een overvolle bus vermijdt. Hierdoor weet je zeker dat je een plekje krijgt en geniet je van een ontspannen rit met één van onze vriendelijke en ervaren chauffeurs.

Reserveer jouw taxi

Het reserveren van een taxi bij Us Eilaun Taxi is eenvoudig en snel. Je kunt online jouw rit boeken, zodat je verzekerd bent van vervoer op het door jou gewenste tijdstip. Onze tarieven zijn transparant en concurrerend, zodat je altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt.

Kies jij ook voor gemak, comfort en betrouwbaarheid tijdens jouw verblijf op Schiermonnikoog? Laat Us Eilaun Taxi jouw vervoer verzorgen. Klik snel op de knop hieronder om jouw tickets online te bestellen.

Altijd al een schiersafari gewild? Us Eilaun Taxi verzorgt deze vanaf € 60,- per uur voor 1 t/m 8 personen. Met meer personen rijden we met meerdere taxi’s en maken we een passende offerte.

Een tour langs de mooiste plekjes van Schiermonnikoog. Op uw eigen tempo rijden wij u een uur lang rond, u maakt kennis met het eiland op een andere manier. Onderweg vertellen wij u iets over het eiland, de bezienswaardigheden en andere (bijzondere) wetenswaardigheden.

Wilt u even uit de bus om een kijkje te nemen, alles is mogelijk in overleg!

Komt u met de boot naar Schiermonnikoog en u weet dit ruim van te voren kunt u via de site reserveren en gelijk betalen, zodat u verzekerd bent van een onbezorgd begin van uw vakantie.

Tevens kunt u altijd bellen naar 0519-531010 om een reservering te plaatsen of voor vragen en opmerkingen.

Tijdens u boeking kunt u de terugweg alvast vastleggen, weet u nog niet wanneer u terug gaat? Bel max 24 uur van te voren op 0519 531010

Mededeling

Us Eilaun Taxi


Door het gebrek aan personeel zullen wij vanaf 6 April 2024 alle weekenden sluiten.

Dit zal sluiten in 20 seconden